MIA MALCYONE

Jag har utbildning och lång erfarenhet inom fotografering, grafisk formgivning och måleri, både i Stockholm och New York. Arbetade 7 år i New York som freelancande grafisk formgivare/originalare med ansvar för layout, design och original för trycksaker, företagsprofiler och förpackningar. De sista fyra åren hade jag en heltids projekt anställning som Art Director på byråerna Creative Structures och Paul Maurice Reklambyrå med uppdrag till väletablerade företag inom bland annat kosmetikabranschen. Några kunder var Paul Masson Vin, Ralph Lauren, Lóreal, Lancome, Cacharel, Giorgio Armani.

Sedan 1988 drev jag en reklam- och designbyrå med uppdrag inom marknadsföring, grafisk formgivning, inredning och fotografering. Projekt- och produktionsansvar för företagsprofiler, webbdesign, presentations material, förpackningar, annonser, årsredovisningar, tidningar, butiksmaterial, utställningar samt inredningar. Några uppdragsgivare har varit; Fazer, Wella, Aftonbladet, Löfbergs Lila, Allt om Stockholm, Liber, Mjölkfrämjandet, Arla, Semper, Stadshypotek, Obligationsfrämjandet, NCC, Cerealia, Regeringskansliet, Multeral, Tapwell.

År 2014 började jag bygga upp ett nytt affärskoncept ”Ecospace” med fokus på det kreativa skapandets positiva effekter både för individen och gruppen. På Ecospace bedriver jag workshops inom fotografering och effektmåleri med Chalk Paint. Hit är alla välkomna att delta i en workshop, köpa något från remakebutiken eller bara ta en fika.